Egyéb

Termék neve Típusa Spektrum Hogyan hat? Hatóanyaga Hatóideje Célállat Mennyi idős kortól alkalmazható? Gyermekekre vonatkozó FIGYELMEZTETÉS! Vízállósága A hatóanyagok környezeti tulajdonságairól külön menüpont alatt tájékozódhat.
Bolha Kullancs Szúnyog Egyéb Bolha Kullancs Szúnyog
Biokill spray Légy, hangya, bolha, szúnyog, csótány, atka, ágyi poloska, darázs, poloska, ruhamoly, molylepke, kullancs, fülbemászó, gabonabogár, lisztbogár, pók, tetű, valamint egyéb rejtett életmódú rovarok ellen. irtó permetrin A készítményt ne permetezzük közvetlenül az állat testére. Környezetüket, és fekvőhelyüket kezeljük a készítménnyel. Bolhásság esetén 4 hetenként, kullancs és rühesség esetén 7-10 naponként ismételjük meg a felületek kezelését. kutya környezetére (macskára MÉRGEZŐ!) A permet élelmiszerre, evőeszközre, gyermekjátékra ne kerüljön! Permetezés után meleg szappanos vízzel kezet kell mosni! Élelmiszertől, kisgyermektől elkülönítve tárolandó!
Insecticide spray Hangyák, csótányok, ágyi poloska, ezüstös pikkelyke, svábbogarak, molyok, tetvek, bolhák, kullancsok stb. ellen. irtó permetrin, biorezmetrin A készítményt ne permetezzük közvetlenül az állat testére. A permettel érintkezve a rovarok 2-3 héten keresztül folyamatosan elpusztulnak. Amennyiben továbbra is rovarok előfordulását észleljük, úgy a kezelést ismételjük meg. kutya környezetére (macskára MÉRGEZŐ!) A permet élelmiszerre, evőeszközre, gyermekjátékra ne kerüljön! Permetezés után meleg szappanos vízzel kezet kell mosni! Élelmiszertől, kisgyermektől elkülönítve tárolandó!
Piret-mix
(Plus is kapható)
spray/ por X X  atka, tetű irtó és riasztó piretrin, permetrin 4-5 naponta a kutyát és a fekhelyét kezelni. (Nyakörv, spot on is kapható hosszabb hatóidővel) kutya környezetére (macskára MÉRGEZŐ!) 2 hónapos A permet élelmiszerre, evőeszközre, gyermekjátékra ne kerüljön! Permetezés után meleg szappanos vízzel kezet kell mosni! Élelmiszertől, kisgyermektől elkülönítve tárolandó! Fürdetéssel veszít a hatékonyságából.
Piretrin por X X csótány, hangya, ágyi poloska, stb. irtó piretrin, permetrin A porozószert vékony rétegben célzottan a rovarok búvóhelyeire és vonulási útjainak környékére kell kiszórni. Szükség esetén a porozást 2-3 hetenként meg kell ismételni. kutya környezetére (macskára MÉRGEZŐ!) 2 hónapos Élelmiszerektõl elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. A készítmény használata után bő, szappanos vízzel kezet kell mosni. Letakaratlan élelmiszer, ivó- és evőedények közelében nem szabad felhasználni.
Neostomosan ampulla X X rüh, tetű irtó tetrametrin Bolhásság és tetvesség esetén a teljes testfelületet és az állatok közvetlen környezetét is permetezni kell. A kezelést 7 nap múlva célszerű megismételni. A kullancsok a kezelés után néhány órán belül lehullanak. Újrafertőződés ellen az egyszeri kezelés 2-3 napos védelmet nyújt. kutya (macskára MÉRGEZŐ!) 2 hónapos A terméket kisgyermekektől tartsuk távol! Tűzveszélyes! Az elkészített oldat 24 órán belül felhasználandó! A megmaradó oldatot ártalmatlanítás nélkül élővizekbe juttatni tilos (ez oltott mésszel lehetséges). Nem vízálló, úszás, fürdetés után újra kell alkalmazni.
Biospotix spray X X X tetű riasztó gerániumolaj 48 óránként befújni vele az állatot. kutya (macskára is lehet) 3 hónapos Gyermekektől elzárva tartandó! Allergiás reakciót válthat ki. Nem vízálló, úszás, fürdetés után újra kell alkalmazni.
Tickless Pet UH X X riasztó változó frekvenciájú ultrahang Hatósugara kb. 1,5 méter. Célszerű a kullancsszezonban állandóan a kisállatra rögzítve használni. Élősködőkkel erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. kutya (macskára is lehet) 2 hónapos Vegyszer- és illatanyagmentes védelem!

Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen! Kisgyerekek esetében mindig szülői felügyelettel használjuk, úgyhogy a gyerek ne tudja a szájába venni vagy lenyelni!

A készülék vízzel való érintkezés után átmenetileg nem működik, azonban annak kiszárítását követően ismét  védelmet nyújt (nem vízálló, de cseppálló).
Skudo Dog UH X X riasztó változó frekvenciájú ultrahang Az aktiválástól számított kb. 1 éven keresztül távoltartja a kullancsokat és bolhákat. A készüléket folyamatosan kell viselni az állatnak nemcsak a sétáltatás idejére. Élősködőkkel erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. kutya (vadászgörényre, macskára, de emberre is) 2 hónapos Vegyszer- és illatanyagmentes védelem!

Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen! Kisgyerekek esetében mindig szülői felügyelettel használjuk, úgyhogy a gyerek ne tudja a szájába venni vagy lenyelni!

A készülék cseppálló, de nem vízálló! Vízzel való érintkezés után a készülék kiszárítása javasolt, ilyenkor ellenőrizzük a működését!
Galaktiv Bio spray X X riasztó eukaliptusz, citrom, kókusz illóolaj 4-5 órán át tartó védelem. Ezt követően minden kockázat nélkül újra használható ember nincs adat Veszélytelensége révén kisbabák és terhes anyák bőrén is kockázatmentesen alkalmazható. Nedvesség hatására nem veszít hatékonyságából. Nem csak a szokásos csípés elleni védekezéskor használható, de ideális strandoláshoz, kiránduláshoz, sportoláshoz, horgászáshoz és minden más szabadidős elfoglaltsághoz.
Autan termékek spray, roll on X X riasztó picaridin (Saltidin®) 4-8 órán át tartó védelem (terméktől függően). Ezt követően minden kockázat nélkül újra használható ember létezik már gyermekeknek is 6 hónapos kortól Csak minimális mértékben szívódik fel a bőrön keresztül, nem toxikus. Érzékeny bőrűek is használhatják.