Spot on

Termék neve Típusa Spektrum Hogyan hat? Hatóanyaga Hatóideje Célállat Mennyi idős kortól alkalmazható? Gyermekekre vonatkozó FIGYELMEZTETÉS! Vízállósága A hatóanyagok környezeti tulajdonságairól külön menüpont alatt tájékozódhat.
Bolha Kullancs Szúnyog Egyéb Bolha Kullancs Szúnyog
Advocate spot on X megelőzésre, kezelésre, pl. szívféreg (lárvát elpusztítja), bőrféreg, rühösség, demodex. tüdőféreg irtó imidakloprid, moxidectin bolhára: 4 hét EGYÉB: orvosi utasítás szerint kutya (macskára is kapható) 7 hetes A kezelt kutyához nem szabad nyúlni, különösen gyerekeknek, amíg a kezelt terület meg nem száradt. Ez biztosítható pl. azáltal, hogy a kutyát este kezeljük. A frissen kezelt kutya ne aludjon a tulajdonosával, különösen gyerekkel ne. A kezelés utáni 4 napban nem érheti víz a kutyát. Vízálló, de állandó fürdetés, úsztatás csökkentheti a hatékonyságát.
Exspot spot on X X X irtó és riasztó permetrin 4 hét 4 hét 10 napig irtó, 14 napig riasztó kutya (macskára MÉRGEZŐ!) 2 hetes kortól Gyermekek nem érintkezhetnek a kezelt kutyákkal a készítmény alkalmazását követően legalább 6 órán át. A kezelés napján nem szabad hagyni, hogy a kutyák a gazdáikkal, főként gyermekekkel aludjanak együtt. Egyetlen kezelés 4 hetes védelmet nyújt, azonban, ha a kutya megázik, vagy megfürdetik, ez az idő lerövidülhet.
Ectomax spot on X X X irtó és riasztó permetrin 28 nap 28 nap 21 nap kutya (macskára MÉRGEZŐ!) 3 hónapos kortól A kezelt állat gyakori úsztatását, fürdetését, valamint samponozását kerülni kell, mert mindez csökkentheti a készítmény hatékonyságát.
Vectra 3D spot on X X X szuronyos istállólégy irtó és riasztó dinotefurán, piriproxifen, permetrin 1 hónap 1 hónap 1 hónap kutya (macskára MÉRGEZŐ!) 7 hetes A kezelés utáni 48 órában nem érheti víz a kutyát. Vízálló, samponos fürdetés nem csökkenti a hatékonyságát.
Frontline Tri-Act spot on X X X szuronyos istállólégy irtó és riasztó fipronil, permetrin 28 nap 28 nap 28 nap kutya (macskára MÉRGEZŐ!) 8 hetes A kezelt kutyához nem szabad nyúlni, különösen gyerekeknek, amíg a kezelt terület meg nem száradt. Ez biztosítható pl. azáltal, hogy a kutyát este kezeljük. A frissen kezelt kutya ne aludjon a tulajdonosával, különösen gyerekkel ne. A kezelést követő két napon belül a kezelt állatot tilos természetes vizekben úsztatni. A heti egy alkalomnál gyakoribb fürdetés kerülendő, mivel nem ismert, hogyan befolyásolja a készítmény hatékonyságát.
Frontline Combo spot on X X tetű irtó fipronil, S-metoprén 8 hét 4 hét kutya (macskára is kapható) 8 hetes
Frontline spot on X X irtó fipronil 4 hét 2 hét kutya (macskára is kapható) 8 hetes (Spray: 2 napos kortól!)
Fiproxil spot on X X irtó fipronil 8 hét 4 hét kutya (macskára is kapható) 8 hetes
Fypryst spot on X X irtó fipronil 8 hét 4 hét kutya (macskára is kapható) 8 hetes (Spray: 2 napos kortól!)
Advantix spot on X X X szőrtetű,
szuronyos
istállólégy
irtó és
riasztó
imidakloprid,
permetrin
4 hét 4 hét 2-3 hét kutya
(macskára MÉRGEZŐ!)
7 hetes
Certifect spot on X X tetű irtó fipronil, S- metoprén, amitráz 5 hét 5 hét kutya (macskára MÉRGEZŐ!) 8 hetes
Stronghold spot on X megelőzésre, kezelésre, pl. szívféreg (lárvát elpusztítja), bőrféreg, rühösség, demodex, tüdőféreg irtó selamectin 4 hét EGYÉB: orvosi utasítás szerint kutya (macskára orvos utasítása szerint) 6 hetes A kezelt kutyához nem szabad nyúlni, különösen gyerekeknek, amíg a kezelt terület meg nem száradt. Ez biztosítható pl. azáltal, hogy a kutyát este kezeljük. A frissen kezelt kutya ne aludjon a tulajdonosával, különösen gyerekkel ne. Ez a termék rendkívül gyúlékony; hőtől, szikrától, nyílt lángtól tartsa távol! A kezelés utáni 2 órában nem érheti víz a kutyát. Vízálló, samponos fürdetés nem csökkenti a hatékonyságát.
Prac-tic spot on X X irtó piriprol 4 hét 4 hét kutya 8 hetes Gyermekektől elzárva tartandó! A termékkel való érintkezés esetén zsibbadásérzés és irritáció fordulhat elő az adott bőr- vagy nyálkahártya-területen, amely általában spontán elmúlik. Kutyája vízbe merítése vagy samponozása a kezelést követő 24 órán belül csökkentheti az állatgyógyászati készítmény hatásosságát.
Ectoprotex spot on X X riasztó fekete köményolaj, levendulaolaj, neem kivonat, geránium olaj, citromolaj (…) Napi használatra. kutya nincs adat Gyermekektől elzárva tartandó! Allergiás reakciót válthat ki. Nem vízálló, úszás, fürdetés után újra kell alkalmazni.
Quebeck Quill spot on X X X légy riasztó gerániumolaj, citromfűolaj, levendulaolaj, borsmentaolaj Napi használatra. kutya nincs adat