Nyakörv

Termék neve Típusa Spektrum Hogyan hat? Hatóanyaga Hatóideje Célállat Mennyi idős kortól alkalmazható? Gyermekekre vonatkozó FIGYELMEZTETÉS! Vízállósága A hatóanyagok környezeti tulajdonságairól külön menüpont alatt tájékozódhat.
Bolha Kullancs Szúnyog Egyéb Bolha Kullancs Szúnyog
Foresto nyakörv X X irtó és riasztó flumetrin, imidakloprid 7-8 hónap 8 hónap kutya (macskára is kapható) 7 hetes A nyakörvet viselő állat nem aludhat egy ágyban a gazdájával, különösen gyerekekkel nem. Vízálló, de a szőrzet hosszan tartó átnedvesedésével, vagy gyakori fürdetéssel a hatóidő csökkenhet.
Bobi Star nyakörv X X irtó és riasztó permetrin, tetrametrin 3 hónap 3 hónap kutya (macskára MÉRGEZŐ!) 3 hónapos Gyermekek nem érintkezhetnek a kutyákkal. Nem szabad hagyni, hogy a kutyák a gazdáikkal, főként gyermekekkel aludjanak együtt. Eső, alkalmankénti nedvesség nem befolyásolja a hatékonyságát, de a gyakori fürdetés lerövidíthei a hatóidőt – ilyenkor távolítsuk el.
Scalibor nyakörv X X irtó és riasztó deltametrin 5-6 hónap 5-6 hónap kutya (macskára MÉRGEZŐ!) 7 hetes Tartsuk távok a gyerekektől, különösen a 2 év alattiaktól. Ne aludjunk együtt nyakörvet viselő kutyával. Vízálló. Első 5 napban nem érheti víz, utána nem csökken a hatékonysága a vizesedéstől sem.
Kiltix nyakörv X X irtó és riasztó flumetrin, propoxur 7 hónap 7 hónap kutya 7 hetes A nyakörvet hordó kutyákat nem szabad kisgyermekek közelébe engedni! A víz csökkenti a hatékonyságát. Fürdetés vagy úsztatás előtt távolítsa el a nyakörvet és csak a szőrzet száradása után helyezze vissza.
Bolfo nyakörv X X irtó propoxur 4 hónap 10 hét kutya és macska 3 hónapos A nyakörvet viselő állatokat ne engedjük kisgyermek közelébe. Kerüljük a közvetlen érintkezést a nyakörvvel. Vízálló, de az állatok gyakori samponos fürdetése kerülendő, vagy előtte a nyakörvet le kell venni, hogy ne csökkenjen a készítmény hatékonysága.
Duoband nyakörv X X irtó diazinon 4 hónap 4 hónap kutya (macskára is kapható) 3 hónapos Ne engedjük, hogy a nyakörvvel a gyermekek bármilyen módon érintkezzenek. Vízálló, de az állatok gyakori samponos fürdetése kerülendő, vagy előtte a nyakörvet le kell venni, hogy ne csökkenjen a készítmény hatékonysága.
Beaphar nyakörv X X irtó diazinon 4 hónap 4 hónap kutya (macskára is kapható) 6 hónapos
Panzi nyakörv X X irtó diazinon 4 hónap 4 hónap kutya (macskára is kapható) 3 hónapos
Dolly Dog nyakörv X X irtó diazinon 4 hónap 4 hónap kutya 3 hónapos
HappyPet Guard nyakörv/ spot on X X csak riasztó geraniol, levendulaolaj nyakörv: 3 hónap, spot on: 3-6 hét kutya (macskára is kapható) 10 hetes Gyermekektől elzárva tartandó! Allergiás reakciót válthat ki. Nem vízálló, ha a kutya megázik vagy megfürdetik, a hatékonysági időtartam lerövidülhet. A kutya fürdetése, úsztatása előtt vegyük le a nyakörvet, és csak a bőr és a szőrzet megszáradása után helyezzük vissza.
Preventix nyakörv X X csak riasztó geraniol 3 hónap 38 nap kutya 2 hónapos
Dr. Pet nyakörv X X csak riasztó geraniol 3 hónap 38 nap kutya 2 hónapos
Panzi Plus nyakörv X X csak riasztó geraniol 3 hónap 38 nap kutya 2 hónapos